Udruženje "Farmer"

Udruženje građana za proizvodnju mlijeka i mesa «Farmer», osniva se radi ostvarivanja zajedničkih aktivnosti boljeg i racionalnijeg iskorištavanja pašnjačkih resursa, razvoja ovčarstva i govedarstva, a posebno proizvodnje i prerade mlijeka i mesa.

Osnovni cilj osnivanja Udruženja je da se uspješno rješavaju sva pitanja u oblasti iskorištavanja pašnjačkih resursa, razvoja ovčarstva i govedarstva, a posebno u proizvodnji mlijeka i mesa.Programske ciljeve i zadatke Udruženje ostvaruje preko svojih tijela i neposrednim uključivanjem članova u izvršavanju konkretnih zadataka.U ostvarivanju svojih zadataka Udruženje na različite načine sarađuje sa srodnim udruženjima, tijelima općinske kantonalne i federalne uprave, naučnim institucijama i drugim organizacijama koje imaju slične ili ciljeve bliske ciljevima Udruženja.

SKUPŠTINA UDRUŽENJA ZA PROIZVODNJU MLIJEKA I MESA “FARMER” IZ KONJICA

Dana 11.03.2022 godine u Sali Općinskog vijeća Konjic u Konjicu, s početkom u 10,00 sati, održana je redovna izvještajna Skupština Udruženja za proizvodnju mlijeka i mesa “FARMER” iz Konjica.            

Predsjednika Skupštine UG “FARMER” iz Konjica, Zajko Macić otvorio je sjednicu Skupštine i nakon izbora radnog predsjedništva, predložio je dnevni red koji je jednoglasno usvojen.

 

Read more...

OBAVIJEST za članove UG „Farmer“ iz Konjica

Obavještavamo članove UG „Farmer“ iz Konjica da će se redovna izvještajna Skupština UG „Farmer“ održati dana: 11.03.2022.godine u sali Općinskog vijeća Konjic sa početkom u 10:00 sati.

DNEVNI RED:


1. Izvještaj o radu UG „Farmer“ za 2021. godinu;
2. Finansijski izvještaj za 2021. godinu;
3. Plan rada UG „Farmer“ za 2022. godinu;
4. Tekuća pitanja;

SKUPŠTINA UDRUŽENJA ZA PROIZVODNJU MLIJEKA I MESA “FARMER” IZ KONJICA

Dana 08.06.2021 godine u prostorijama Saveza poljoprivrednih udruženja Konjic na Borcima, s početkom u 10,00 sati, održana je redovna izvještajno-izborna Skupština Udruženja za proizvodnju mlijeka i mesa “FARMER” iz Konjica.

Predsjednika Skupštine UG “FARMER” iz Konjica, Tinjak Nazif otvorio je sjednicu Skupštine i nakon izbora radnog predsjedništva, predložio je dnevni red koji je jednoglasno usvojen.

Read more...

SKUPŠTINA UDRUŽENJA ZA PROIZVODNJU MLIJEKA I MESA “FARMER” IZ KONJICA

Dana 21.02.2020 godine u prostorijama Saveza poljoprivrednih udruženja Konjic, s početkom u 10,00 sati, održana je redovna izvještajna Skupština Udruženja za proizvodnju mlijeka i mesa “FARMER” iz Konjica.

  

U odsustvu predsjednika Skupštine Zamjenik predsjednik Skupštine, UG “FARMER” iz Konjica, Hakija Macić otvorio je sjednicu Skupštine i predložio dnevni red koji je jednoglasno usvojen.

Read more...

SKUPŠTINA UDRUŽENJA ZA PROIZVODNJU MLIJEKA I MESA “FARMER” IZ KONJICA

Dana 22.03.2019 godine u prostorijama Saveza poljoprivrednih udruženja Konjic, s početkom u 10,00 sati, održana je redovna izvještajna Skupština Udruženja za proizvodnju mlijeka i mesa “FARMER” iz Konjica.

Read more...

DSC00715.JPG DSC00142.JPG IMG_0716.jpg DSC_3961.jpg IMG_1522.jpg DSC00096.JPG IMG_1523.jpg IMG_0132.JPG DSC04494.JPG dpo 42.jpg dpo 85.jpg