Udruženje "Farmer"

Udruženje građana za proizvodnju mlijeka i mesa «Farmer», osniva se radi ostvarivanja zajedničkih aktivnosti boljeg i racionalnijeg iskorištavanja pašnjačkih resursa, razvoja ovčarstva i govedarstva, a posebno proizvodnje i prerade mlijeka i mesa.

Osnovni cilj osnivanja Udruženja je da se uspješno rješavaju sva pitanja u oblasti iskorištavanja pašnjačkih resursa, razvoja ovčarstva i govedarstva, a posebno u proizvodnji mlijeka i mesa.Programske ciljeve i zadatke Udruženje ostvaruje preko svojih tijela i neposrednim uključivanjem članova u izvršavanju konkretnih zadataka.U ostvarivanju svojih zadataka Udruženje na različite načine sarađuje sa srodnim udruženjima, tijelima općinske kantonalne i federalne uprave, naučnim institucijama i drugim organizacijama koje imaju slične ili ciljeve bliske ciljevima Udruženja.

SKUPŠTINA UDRUŽENJA ZA PROIZVODNJU MLIJEKA I MESA “FARMER” IZ KONJICA

Dana 08.06.2021 godine u prostorijama Saveza poljoprivrednih udruženja Konjic na Borcima, s početkom u 10,00 sati, održana je redovna izvještajno-izborna Skupština Udruženja za proizvodnju mlijeka i mesa “FARMER” iz Konjica.

Predsjednika Skupštine UG “FARMER” iz Konjica, Tinjak Nazif otvorio je sjednicu Skupštine i nakon izbora radnog predsjedništva, predložio je dnevni red koji je jednoglasno usvojen.

Read more...

SKUPŠTINA UDRUŽENJA ZA PROIZVODNJU MLIJEKA I MESA “FARMER” IZ KONJICA

Dana 21.02.2020 godine u prostorijama Saveza poljoprivrednih udruženja Konjic, s početkom u 10,00 sati, održana je redovna izvještajna Skupština Udruženja za proizvodnju mlijeka i mesa “FARMER” iz Konjica.

  

U odsustvu predsjednika Skupštine Zamjenik predsjednik Skupštine, UG “FARMER” iz Konjica, Hakija Macić otvorio je sjednicu Skupštine i predložio dnevni red koji je jednoglasno usvojen.

Read more...

SKUPŠTINA UDRUŽENJA ZA PROIZVODNJU MLIJEKA I MESA “FARMER” IZ KONJICA

Dana 22.03.2019 godine u prostorijama Saveza poljoprivrednih udruženja Konjic, s početkom u 10,00 sati, održana je redovna izvještajna Skupština Udruženja za proizvodnju mlijeka i mesa “FARMER” iz Konjica.

Read more...

ODRŽANA REDOVNA IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA UG „FARMER“ KONJIC

Dana 16.02.2018 godine u prostorijama Saveza poljoprivrednih udruženja Konjic, s početkom u 10,00 sati, održana je redovna izvještajna skupština Udruženja građana za proizvodnju mlijeka i mesa”Farmer” Konjic sa dnevnim redom:

  1. Izvještaj o radu Udruženja za 2017 godinu
  2. Finansijski izvještaj Udruženja za 2017.godinu
  3. Plan rada UG „FARMER“ za 2018.godinu
  4. Tekuća pitanja

     U prvoj i drugoj tačci dnevnog reda na poziv predsjednika Skupštine Tinjak Nazifa, sekretar udruženja Amira Balić, podnijela je izvještaj o radu i pregled finansijskog poslovanja za 2017 godinu, koji su dopunili predsjednik Udruženja Nusret Avdibegović i predsjednik Skupštine Nazif Tinjak.

Read more...

ODRŽANA IZBORNO - IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA UG „FARMER“ KONJIC

U prostorijama Saveza poljoprivrednih udruženja Konjic, dana 04.03.2016 godine, održana je Izborno – izvještajna skupština Udruženja građana za proizvodnju mlijeka i mesa”Farmer” Konjic sa dnevnim redom:

  1. Izbor radnog predsjedništva Skupštine
  2. Izvještaj o radu Udruženja za 2015 godinu
  3. Finansijski izvještaj Udruženja za 2015.godinu
  4. Izbori u UG „FARMER“ Konjic
  5. Plan rada UG „FARMER“ za 2016.godinu
  6. Tekuća pitanja

      U prvoj tačci dnevnog reda izabrano je radno predsjedništvo u sastavu: Hebibović Mevludin, Tinjak Nazif i Balić Amira.

Read more...

DSC00715.JPG DSC00142.JPG IMG_0716.jpg DSC_3961.jpg IMG_1522.jpg DSC00096.JPG IMG_1523.jpg IMG_0132.JPG DSC04494.JPG dpo 42.jpg dpo 85.jpg