Aktivnosti saveza

11. Festivala hrane “Konjic Food Fest”

Općina Konjic i Savez poljoprivrednih Udruženja Konjic s ponosom najavljuju održavanje 11. Festivala hrane “Konjic Food Fest” 13.i 14. oktobra 2021.g. na Partizanovom igralištu.  Cilj  “Konjic Food Festa“ koji je tokom decenije održavanja postao prepoznatljiv po aktivnostima i fokusima, jeste  predstaviti bogatu gastronomsku ponudu konjičkog kraja, mirisne i privlačne  trpeze profesionalnih kuhara, ugostitelja, ali i građana koji na  svojim porodičnim  gazdinstvima uzgajaju, zdravo, organski proizvedeno voće i povrće, koje potom prerađuju i pakuju, a onda i plasiraju  tokom ovog i sličnih sajamskih aktivnosti.


Nastavljajući predstavljati sve ono što vrijedni Konjičani proizvode kroz slogan #madeinkonjic, organizatori žele Konjičanima, ali i svim građanima Bosne i Hercegovine i gostima, koji požele okusiti i pomirisati konjičke gastro delicije , to omogućiti na jednom mjestu.


Poželite li i vi poštovani posjetioci i građani predstaviti svoje kuharske vještine i pokazati način na koji vi sebi i svojim najbližim, ukusnim slanim i slatkim jelima uljepšavate svakodnevnicu, prijavite se na takmičarski dio tokom kojeg će biti pripremana tradicionalna jela.


Okusi Konjic “ Konjic Food Fest “.

 PREUZMITE VAŠ PRIJAVNI OBRAZAC

DSC00715.JPG DSC00142.JPG IMG_0716.jpg DSC_3961.jpg IMG_1522.jpg DSC00096.JPG IMG_1523.jpg IMG_0132.JPG DSC04494.JPG dpo 42.jpg dpo 85.jpg