Aktivnosti saveza

Udruženje građana za zaštitu, sakupljanje i proizvodnju ljekovitog bilja i šumskih plodova“Brusnica“ iz Konjica.

Dana 13.03.2009. godine, održana je osnivačka Skupština Udruženja građana za zaštitu, sakupljanje i proizvodnju ljekovitog bilja i šumskih plodova“BRUSNICA“ iz Konjica.

Read more...

Udruženje poljoprivrednih proizvođača povrća "Buturović Polje"

Udruženje je osnovano sa ciljem da se uspješno rješavaju pitanja vezana za poslovanje njegovih članova u djelatnostima povrtlarstva, ratarstva, cvjećarstva, proizvodnje ljekovitog bilja i njegove prerade, te u oblasti voćarstva i u oblastima dopunskih djelatnosti na poljoprivrednim gazdinstvima, a sve u skladu sa Zakonom.

Read more...

Udruženje građana za proizvodnju i preradu voća «Konjic» Konjic

Udruženje ima za cilj okupljanje članova udruženja radi razvoja i unapređenja voćarstva u općini Konjic.

Udruženje ima sjedište u Konjicu, ul. Varda br. 1
Skraćeni naziv je: Udruženje Voćara «Konjic» - Konjic

Read more...

Udruženje građana za proizvodnju mlijeka i mesa «Farmer»

Udruženje građana za proizvodnju mlijeka i mesa «Farmer», osniva se radi ostvarivanja zajedničkih aktivnosti boljeg i racionalnijeg iskorištavanja pašnjačkih resursa, razvoja ovčarstva i govedarstva, a posebno proizvodnje i prerade mlijeka i mesa.

Read more...

Udruženje pčelara "Roj"

Društvo sačinjavaju dobrovoljno udruženi građani-pčelari koji imaju prebivalište na području općine Konjic. Osnovni cilj i zadatak Članova Društva je unapređivanje pčelarstva, kvaliteta i kvantiteta pčelinjih proizvoda u općini Konjic.

Read more...

Subcategories

DSC00715.JPG DSC00142.JPG IMG_0716.jpg DSC_3961.jpg IMG_1522.jpg DSC00096.JPG IMG_1523.jpg IMG_0132.JPG DSC04494.JPG dpo 42.jpg dpo 85.jpg