Home
  O nama
  Pčelarsko društvo
  Udruženje voćara
  Udruženje FARMER
  Pčelarsko društvo
   

 


Proizvodnja povrća

-Iz statuta
 

  Udruženje voćara
  Udruženje FARMER
  UG Brusnica
  Obavještenja
  Fotografije
  Kontakt
  Vijesti
   
   

 Dobro došli 
 

ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA
UDRUŽENJA POLJOPRIVREDNIH PROIZVOĐAĆA POVRĆA „BUTUROVIĆ POLJE“ KONJICDana 30.01.2013 godine u prostorijama Osnovne škole Parsovići u Parsovićima, održana je redovna-izvještajna skupština Udruženja poljoprivrednih proizvođaća povrća „Buturović polje„ Konjic, kojoj je prisustvovalo 55 najaktivnijih članova. Skupštinu je otvorio predsjednik Skupštine Turković Adem, koji je nakon pozdrava prisutnih i izbora Radnog predsjedništva, predložio

Dnevni red:


1. Izvještaj o radu Udruženja za 2012 godinu
2. Finansijski izvještaj Udruženja za 2012.godinu
3. Plan rada za 2013.godinu
4. Saradnja sa OPZ Konjic
5. Razno


Prisutni su jednoglasno podržali predloženi dnevni red.


U prvoj, drugoj i trećoj tačci dnevnog reda, nakon prezentiranja materijala i upoznavanja članova Skupštine sa sadržajem istih, od strane predsjednika Udruženja Turak Ibrahima i provedene rasprave Izvještaj o radu i Finansijski izvještaj za 2012 godinu i Plan rada za 2013 godinu jednoglasno su usvojeni.
U četvrtoj tačci dnevnog reda raspravljano je o saradnji Udruženja I OPZ Konjic, o pitanjima koja se odnose na otkup poljoprivrednih proizvoda i nabavci zaštotnih sredstava i sjemena, o čemu su doneseni određeni zaključci.


U posljednjoj tačci dnevnog reda, na prijedlog članova udruženja, sekretaru udruženja Murtić Amri, za doprinos poboljšanju kvaliteta rada Udruženja, uručena je zahvalnica, a njoj i predsjedniku udruženja i novčana nagrada.

 

design by::esso