Home
 
  O nama
  Pčelarsko društvo
  Proizvodnja povrća
  Udruženje voćara
  Udruženje FARMER
  Obavještenja
  Fotografije
  Kontakt
  Vijesti

17.04.2013 godine

 

SASTANAK S PREDSTAVNICIMA GIZ-a i REDAH-a

 


Dana 17.04.2013 godine u prostorijama općine Konjic, održan je sastanak predstavnika GIZ-a, REDAH-a i Centra za ruralni razvoj, sa predstavnicima općine Konjic i Saveza poljoprivrednih udruženja Konjic.
Na sastanku se razgovaralo o projektu „Lanac dodatne vrijednosti bobičastog voća i model finansiranja lanca dodatne vrijednosti u poljoprivredi“.


Sastanku je ispred općine Konjic prisustvovao načelnik općine gospodin Emir Bubalo sa saradnicima, ispred Saveza poljoprivrednih udruženja Konjic, članovi Upravnog odbora i Stručne Službe Saveza, ispred SRRP-a gospodin Ivica Sivrić rukovodilac CRRP-a i Andreas Arnold, ekspert u oblasti poljoprivrede i ispred GIZ-a, gospodin Dirk Felske, ekspert u oblasti finansiranja lanca dodatne vrijednosti u poljoprivredi i gospođa Selma Karavdić – Gaab.
Gospoda iz GIZ-a i REDAH-a detaljno su prezentiran navedeni projekat, a od predstavnika Općine i Saveza poljoprivrednih udruženja Konjic izneseni su interesi i potrebe poljoprivrednih proizvođača zainteresovanih za uključivanje u projekat

 

design by::esso